Σε ρυθμούς Άρη η Λαμία, πλάνα χωρίς Πλιάτσικα για Τεννέ

Δεν θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Βασίλης Πλιάτσικας κόντρα στον Άρη, ο οποίος ούτε σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός από το τρέξιμο και τις διατάσεις έκανε και ασκήσεις με μπάλα.

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας της Φθιώτιδας για τον αγώνα με τον Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Έτσι λοιπόν και μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας βρέθηκαν σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης και προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ.

Η προπόνηση σε γενικές γραμμές περιελάμβανε αρκετά πράγματα, ασκήσεις με μπάλα και χωρίς, τρέξιμο και ταχύτητες αλλά και το γνωστό παιχνίδι των «κυανόλευκων με τα μικρά τέρματα και χωρισμένοι σε δύο ομάδες, παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα και με μία πάσα.

Επίσης, στο τέλος έγινε και οικογενειακό διπλό στο οποίο στην μία ομάδα ήταν οι: Σαράνοβ, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπουλούλης, Δημούτσος, Άντρονικ, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπερτόλιο, και Μπαράλες.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης, Βάντερσον, Παπαργυρίου, Οσμάν, Μπλάζιτς, Πινιώτης, Καραγκούνης, Μπούτνικ και Ρόμανιτς.

Εκτός οικογενειακού διπλού έμειναν οι πιτσιρικάδες Κωστίκας και Λαμπρόπουλος.

To Top