ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ρυθμούς αγώνα ξανά! Ανεβάζει στροφές ο Άρης για την επανέναρξη στο Αγρίνιο…

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον Άρη, καθώς μετά το διήμερο ρεπό που προηγήθηκε, οι “κιτρινόμαυροι” θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος θα προπονήσει από σήμερα την ομάδα του με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμη στον αγώνα του Αγρινίου, ώστε να πάρει το “διπλό” που θα την διατηρήσει για μία ακόμα αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τελευταίο επίσημο ματς του Άρη, την 1η Νοεμβρίου, όταν και είχε υποδεχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αστέρα Τρίπολης. Έκτοτε, ακολούθησε η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Ο προπονητής του Άρη έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του (λείπουν οι τρεις διεθνείς, ερωτηματικό με τους δύο που έχουν ενοχλήσεις, Ματέο-Σίλβα) και όπως είναι απολύτως λογικό περιμένει και τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη, εκεί όπου ελπίζει να μην υπάρξουν απρόοπτα, ώστε η ομάδα να ταξιδέψει πλήρως στο Αγρίνιο.

Στον Άρη περιμένουν παράλληλα την επίσημη απάντηση της Σούπερ Λιγκ στο αίτημά τους για αλλαγή μέρας του αγώνα, από Κυριακή σε Σάββατο. Κι αυτό γιατί ακολουθεί μία εξαιρετική δύσκολη εβδομάδα, με τρία παιχνίδια. Όλα δείχνουν πως το ΑΕΛ-Άρης της 6ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί, θα οριστεί στις 23/11.

 

To Top