ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ρυθμούς… ΑΡΗ, ανακοινώνει αποστολή η ΑΕΚ, επιστρέφει στο Χαριλάου ο Μπακασέτας

Σε ρυθμούς… ΑΡΗ κινείται η ΑΕΚ. Σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει την Τετάρτη για τη Θεσσαλονίκη και το φιλικό με τον Άρη (19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

Στις χθεσινές δοκιμές χρησιμοποιήθηκε ο Μπακασέτας ως δεξί εξτρέμ, με τον Πατίτο αριστερά και τον Μάνταλο πίσω από τον Αλμέιδα.

Ο Μπακασέτας αναμένεται να επιστρέψει ως αντίπαλος του Άρη για πρώτη φορά στο γήπεδο Χαριλάου, μετά τη χρονιά που φόρεσε την φανέλα των κιτρινόμαυρων και ουσιαστικά αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Γαλανόπουλος ήταν παρτενέρ του Γιόχανσον στο κέντρο, μιας και ο Σιμόες μετά την κλωτσιά που δέχτηκε στο φιλικό με τον Ατρόμητο στον αχίλλειο θα προφυλαχθεί.

Στην άμυνα δοκιμάστηκε ο Λαμπρόπουλος αντί του Κολοβέτσιου δίπλα στον Τσιγκρίνσκι, ενώ Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα της άμυνας.

To Top