ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε… ρυθμούς Ε.Ε.Α. στον Άρη, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης των φακέλων

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, στον Άρη οι ενέργειες εντείνονται και σε ότι αφορά τη νέα ΠΑΕ και την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, να έχουν ετοιμάσει τους απαραίτητους φακέλους, προκειμένου η νεοσύστατη Ε.Ε.Α. να ανάψει το “πράσινο φως” και εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Τις διαδικασίες “τρέχει” η πενταμελής επιτροπή, η οποία ακόμα δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει εξ΄ολοκλήρου στην αιρετή διοίκηση που συστάθηκε με πρόεδρο τον Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς το Γ.Ε.ΜΗ. ζήτησε να ελέγξει τις όλες διαδικασίες, μετά τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Διαδικασία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες των μελών της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Εκτός των άλλων οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να παρουσιάσουν πλάνο βιωσιμότητας της νέας εταιρίας, αλλά και προϋπολογισμό για την ερχόμενη σεζόν, κάτι που ήδη δρομολογείται.

To Top