Σε ρυθμούς Καζακστάν μπαίνει από σήμερα η Εθνική

Το πρωτάθλημα της Super League έχει διακοπεί διότι σειρά έχει η Εθνική Ελλάδος. Η γαλανόλευκη μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς Καζακστάν.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον Γκουστάβο Πογέτ να ανυπομονεί να ξεκινήσει να δουλεύει μαζί τους για το κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου, στην OPAP Arena.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Καζάκους και να προκριθεί στον τελικό του Nations League, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο, με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία. Προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Πορτογαλία, αλλά και δέκα χρόνια μετά την παρουσία της Ελλάδας σε μεγάλο τουρνουά.

Σήμερα αναμένεται να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση οι εν Ελλάδι διεθνείς, καθώς και κάποιοι από το εξωτερικό. Οι προπονήσεις μέχρι και την Τρίτη θα διεξάγονται στο γήπεδο του Πανιωνίου, ενώ η τελευταία την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena. Αν όλα πάνε καλά και νικήσει η Εθνική το Καζακστάν, οι προπονήσεις μέχρι το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Οι εκλεκτοί του Πογέτ είναι οι: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

To Top