ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε ρυθμούς κυπέλλου και ο μπασκετικός Άρης, προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Άρη για τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η ομάδα ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις στο κύπελλο. Η προσοχή όλων βρίσκεται στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Πέμπτη (15/02, 21:00), στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης.

Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, γιατί θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και κυρίως, διότι είναι νοκ άουτ. Ο νικητής προχωρά στα ημιτελικά και ο ηττημένος επιστρέφει στο σπίτι του.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του θα προετοιμάσουν από σήμερα την ομάδα για έναν ακόμη υψηλών απαιτήσεων αγώνα,.

Το σημαντικό για τους κιτρινόμαυρους είναι να πάρουν κάποιες ανάσες, καθώς οι συνεχόμενες αναμετρήσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν προκαλέσει, όπως είναι φυσιολογικό κούραση και η ομάδα χρειάζεται να “φρεσκαριστεί” τις μέρες, που απομένουν μέχρι την Πέμπτη.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Κρήτη αύριο (14/02) το πρωί και το βράδυ της ίδιας μέρας θα προπονηθεί στα Δύο κοράκια, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι, σε διάστημα πέντε ημερών με τον συμπολίτη.

To Top