Σε ρυθμούς ντέρμπι και οι “μικροί” της Κ-20

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου εναντίον του ΠΑΟΚ στη Λητή (11.00) έχει μπει πλέον η Κ-20, η οποία μετά το 9-0 της περασμένης αγωνιστικής θέλει να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της.

Η αναμέτρηση αυτή των «μικρών» αναμένεται να είναι ένα είδος προθέρμανσης για το εξίσου σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας μεταξύ των ανδρικών ομάδων.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, είδε μεν την ψυχολογία του να ανεβαίνει στα ύψη μετά την ευρεία νίκη με 9-0 επί της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, αλλά συνεχίζει να κρατάει χαμηλά την μπάλα ενόψει του ματς με τον «δικέφαλο».

Ο τεχνικός των «κίτρινων» δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού μια και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενω αύριο αναμένεται να μάθει αν ο Μάκης Κατσαβάκης του δίνει το «πράσινο φως» ώστε να εντάξει στην αποστολή του μερικούς επαγγελματίες, όπως συνέβη και την περασμένη αγωνιστική με τους Αντωνιάδη, Ποζίδη και Καραγιάννη.

Ο Άρης, έπειτα από δύο παιχνίδια, βρίσκεται στους 4 βαθμούς, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από την Ξάνθη με 4-1 παρέμειναν στους 3.

To Top