Σε ρόλο κομπάρσου η Λαμία, έχασε με κάτω τα χέρια – Ένταση με Λουτσέσκου (video)

Κατέβηκε απλά για να κατέβει στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Ο λόγος για τη Λαμία που ηττήθηκε με 5-1 από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας και αποχαιρέτησε από τώρα τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένταση για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Τάισον με τον Νταβίν Σιμόν είχε ο Λουτσέσκου ο οποίος για ένα ακόμα ματς ήθελε να κλέψει την παράσταση.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με γκολ των Κάλεντ Νάρεϊ μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο, Γιάννη Κωνσταντέλια στο 25’, Ντάγκλας Αουγκούστο στο 62′, Μπράντον Τόμας στο 67′ και Ζόαν Σάστρε στο 69′ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Στο 86′ το γκολ της τιμής από τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ για το σύλλογο από τη Φθιώτιδα.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σιμόν), Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Σλίβκα, Τζανδάρης (59′ Νούνιες), Στάνκο (59′ Ντε Βινσέντι), Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι (65′ Αμπάντα), Μανούσος (65′ Μεδίνα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Αουγκούστο (63′ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (71′ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς (75′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (63′ Τάισον), Μπράντον (75′ Τζίμας).

To Top