ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε σειρά οι εκκρεμότητες, ο χρόνος δεν είναι “σύμμαχος”

Εβδομάδα που θα πρέπει να αρχίσει η δράση και εκτός παρκέ είναι αυτή που έρχεται για τον Άρη. Δύο βδομάδες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, είναι ώρα για τους κίτρινους να αρχίσουν να βάζουν σε μια τάξη και μια σειρά όλες τις εκκρεμότητες.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Πρωτίστως τις εκκρεμότητες που αφορούν το παρελθόν και τις οφειλές. Η επιστροφή του Δημήτρη Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη, αύριο ή μεθαύριο, θα πρέπει να σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Οι κίτρινοι είναι καλό για τους ίδιους να καταθέσουν προτάσεις διακανονισμών προς τους πιστωτές εντός της βδομάδας, να ξεκινήσουν επί της ουσίας την (σίγουρα θα είναι σκληρή) διαπραγμάτευση με όλους όσοι έχουν λαμβάνειν, και δεν είναι λίγοι αυτοί.

Υπάρχουν πράγματα που έγιναν τις δύο εβδομάδες και προφανώς ο Γουλιέλμος έκανε επαφές για να δώσει οικονομική πνοή στην ΚΑΕ, ωστόσο είναι ο καιρός να μπει ο Άρης στη διαδικασία κατάθεσης προτάσεων διακανονισμών.

Το αγωνιστικό έπεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Το θέμα προπονητή παραμένει ανοικτό όσο δεν προκύπτει οριστική συμφωνία, αν και από τις δύο πλευρές αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι θα συνεργαστούν και του χρόνου και όχι ότι δεν θα συνεργαστούν.

Πρώτα ωστόσο θα πρέπει να μπει σε μια σειρά το οικονομικό και όλες οι εκκρεμότητες που πηγάζουν από αυτό.

To Top