Σε στάση αναμονής για τον Γιαννιώτη παρά τις δυσκολίες…

Την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη εξετάζουν στον Άρη, στον οποίο θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Μια μετακίνηση που απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις…

Η πιο βασική είναι ποιος θα είναι ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας στον Πειραιά στο θέμα των τερματοφυλάκων. Πάντως, ο “καλύτερος πορτιέρο της Γ’ εθνικής” πριν δυο χρόνια θεωρείται από τις καλές εναλλακτικές λύσεις για το ντουμπλάρισμα του Σωκράτη Διούδη για τα γκολπόστ της ομάδας.
Στον Άρη περιμένουν οι Πειραιώτες να ανακοινώσουν πως παραχωρούν ως δανεικό τον 22χρονο πορτιέρο για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί την ίδια περίοδο με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κατάφεραν τελικά να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια ώρα, οι κίτρινοι, υπενθυμίζεται ότι έχουν στην λίστα τους και τον 22χρονο μέσο του Φωκικού, Χρήστο Ευσταθίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να αποκτηθούν ικανοί παίκτες κάτω των 24 ετών.

Η τελικά απόφαση θα ληφθεί από τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος στο παρελθόν δοκιμάστηκε σε Χαρτς και Μάδεργουελ, δηλώνει ήδη «κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Αρη», και ομολογεί πώς «είναι όνειρό μου να φορέσω τη φανέλα αυτής της ομάδας».

To Top