Σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Σαλάχ η Γιουβέντους

Στασιμότητα παρατηρείται στην Λίβερπουλ, σ΄ότι έχει να κάνει με τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2023. Μία από τις ομάδες, η οποία έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο της τον Αιγύπτιο άσο είναι η Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η ομάδα του Τορίνο φέρεται να έχει έρθει σε επαφή, με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του.

Ο Σαλάχ αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των «μπιανκονέρι», οι οποίοι τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Πάουλο Ντιμπάλα, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του τον Ιούνιο. Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα σε μισθούς και θα επιδιώξει να απομακρύνει ορισμένους ακόμα παίκτες από το δυναμικό της, προκειμένου να εντάξει τον Σαλάχ σε αυτό.

Ωστόσο, η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι. Πάραυτα η Γιουβέντους ποντάρει στο γεγονός, πως όταν ένας παίκτης παίξει στην Ιταλία και έπειτα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό για τουλάχιστον δύο χρόνια, σε περίπτωση επιστροφής του στην  Serie A η νέα του ομάδα θα επιβαρυνθεί λιγότερο στην εφορία.

Οι απολαβές του Σαλάχ αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 11 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ετησίως στην Λίβερπουλ, ποσό το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το δώσει η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση της «χρυσής τομής», προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη από την νέα αγωνιστική περίοδο.

To Top