Σε συνεχείς επαφές με ξένους παίκτες οι κιτρινόμαυροι για την ενίσχυση του ρόστερ!

Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά δραστήριες στον μπασκετικό Άρη, προκειμένου να δημιουργηθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. Ήδη, την τελευταία εβδομάδα, προχώρησαν στις δύο πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις.

 

Με τους Τζος Χάγκινς και Νόα Χόκλερ να προστίθενται στο ρόστερ, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στα… μισά της δωδεκάδας τους. Σχίζας, Νετζήπογλου και Σιδηροηλίας παρέμειναν από πέρσι, ενώ εκτός από τους δύο ξένους αποκτήθηκε και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Από εδώ και πέρα, ο Γιάννης Καστρίτης ψάχνει τέσσερις ξένους και δύο Έλληνες παίκτες για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους. Το θέμα των Ελλήνων αναμένεται να πάει πιο πίσω, όπως έχει σημειωθεί, καθώς οι ομάδες που διαθέτουν μεγάλα ποσά μειώθηκαν και τα κασέ… αναμένεται να πέσουν.

Κάπως έτσι, ο Έλληνας τεχνικός του Αρη παρακολουθεί και εξετάζει πυρετωδώς περιπτώσεις παικτών από τις ΗΠΑ. Όλο το τελευταίο διάστημα δημιούργησε λίστες με παίκτες σε κάθε θέση και εδώ και μερικά 24ωρα έχουν ξεκινήσει και οι επίσημες επαφές.

Όπως και συνέβη με τους Χάγκινς και Χόρκλερ, δεν αποκλείεται ο Αρης να κλείσει πολύ άμεσα και άλλους παίκτες, αφού προτάσεις έχουν γίνει και αναμένονται εξελίξεις.

To Top