Σε τεντωμένο σχοινί! Ο Άρης αποχώρησε από το συμβούλιο της λίγκας, όλα στον αέρα!

Οι ώρες παραμένουν κρίσιμες για τον Άρη σε ότι αφορά το άρθρο 99. Οι πληροφορίες από την Αθήνα επιβεβαιώνουν ότι ο κιτρινόμαυρος σύλλογος βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, μετά την παρουσία του στο δ.σ. της Σούπερ λίγκας.

Τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή είναι:

  1. Δεν πάρθηκε καμία απόφαση αποχώρησης από το άρθρο 99.

  2. Ο Άρης δηλώνει αδυναμία να εξυπηρετήσει τα χρέη του προς τους παίκτες σε 45 δόσεις, ζητώντας να αυξηθούν σε πιο ρεαλιστικά και εφικτά επίπεδα ο αριθμός των δόσεων.

  3. Οι κίτρινοι φέρεται να πρότειναν την εκχώρηση των εσόδων από τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ στην ΕΠΟ για τη νέα χρονιά, προκειμένου να προχωρήσει η Ομοσπονδία με τα χρήματα αυτά στην εξόφληση των ποδοσφαιριστών και η κίτρινη ΠΑΕ να στηριχθεί μόνο στα έσοδα από εισιτήρια, διαρκείας, άλλες διαφημίσεις, εκμετάλλευση των δικών της χώρων (π.χ. μπουτίκ).

Την ίδια ώρα, η ολομέλεια της Σούπερ λίγκας, παρουσία εκπροσώπων και της ΕΠΟ ήταν κάθετη και ζήτησαν από τον Άρη και τους εκπροσώπους του (Γιάννη Ψηφίδη, Χρήστο Γρόλλιο) να ταχθούν υπέρ ή κατά στο θέμα των 45 δόσεων.

Υπό αυτή τη βάση, οι κίτρινοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη διαδικασία, έχοντας πάντως, κλείσει ραντεβού με αντιπροσωπεία της λίγκας και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης από την ΚΜΑ είναι πιο κοντά από ποτέ…

To Top