ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε… τεντωμένο σχοινί: Παραμένει ανοιχτό το “μέτωπο” του προπονητή

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα μέρες από την απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος, όμως ο Άρης παραμένει στην αναζήτηση ενός προπονητή, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας ενόψει μιας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν με τη… γνωστή “συνταγή” του υπηρεσιακού Τόλη Τερζή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης για να περάσει σε μια περίοδο ηρεμίας, δημιουργικότητας και σταθερότητας χρειάζεται έναν προπονητή που θα πιάσει με αποφασιστικότητα, γνώσεις και σιγουριά το τιμόνι της ομάδας για να την οδηγήσει στους υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως καταγράφηκαν δια στόματος Θόδωρο Καρυπίδη.

Μετά από μια βδομάδα πολλών εναλλαγών με τις περιπτώσεις Κανέδα και Βελάσκεθ να βρίσκονται στο κάδρο (προφορική συμφωνία με τον πρώτο, στη διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον δεύτερο), ο Άρης παραμένει πάνω από μια βδομάδα, χωρίς να έχει κλείσει τον διάδοχο του Χερμάν Μπούργος, τη στιγμή που στο “τραπέζι” έχουν πέσει δυο ακόμη περιπτώσεις προπονητών από την Ιβηρική χερσόνησο.

Το κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα το γεγονός ότι παραμένει ανοιχτό το “μέτωπο” της υπόθεσης προπονητή δεν μπορεί να αξιολογηθεί τώρα, την στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι ο Καρυπίδης θέλει μια λύση που να μην είναι επιλογή εν θερμώ, έχοντας πρώτα ζυγίσει όλα τα δεδομένα.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα, εάν δεν υπάρξει θεαματική εξέλιξη, ο Άρης θα κατέβει και στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Τερζή.

To Top