ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε τρία λεπτά σκόραρε δύο γκολ κι απέφυγε το κάζο στην Λαμία ο Άρης (2-2)…

Ο Άρης ήταν… άφαντος για 50 λεπτά αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Λαμία, όμως σε ένα τρίλεπτο (52΄και 55΄) ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, της εκτός έδρας αναμέτρησής του για την 25η αγωνιστική. Με απώλεια της Ξάνθης αύριο στο Περιστέρι, ο Άρης σφραγίζει και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλιώς θέλει ένα βαθμό κόντρα στον Ατρόμητο για να είναι απόλυτα βέβαιος. Λάρσον και Ιντέγε τα γκολ του Άρη, απέκρουσε πέναλτι ο Κουέστα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Στο τέρμα για τον Άρη είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργο Δεληζήση και Μιχάι Κόρχουτ στην άμυνα.

Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια στα χαφ, με τους Μπρούνο Γκάμα, Γιάννη Φετφατζίδη και Ντάνιελ Λάρσον πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε. O τελευταίος μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή των 20 παικτών και μετά από συζήτηση με τον Μίχαελ Ένινγκ ξεκίνησε βασικός.

Στο τέρμα ο Θεοδωρόπουλος για την Λαμία, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον με τους Βύντρα και Αντζέτζο στην άμυνα. Δημούτσος και Νιασέ στα χαφ, με τους Βασιλόγιαννη, Ρόμανιτς και Καραμάνο τριάδα, πίσω από τον Αραβίδη.

ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ, ΔΕΝ… ΞΥΠΝΗΣΕ

Ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονά του στο φετινό πρωτάθλημα, φρόντισε να κάνει σήμερα στην Λαμία ο Άρης. Οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ σαν να μην… μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, με την Λαμία να έχει τις ευκαιρίες, αλλά και το γκολ.

Στο 16΄, ο Βέλεθ γλίστρησε και ανέτρεψε τον Καραμάνο, με τον Φωτιά να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Βασιλόγιαννης νικήθηκε από τον Κουέστα, με τον Ισπανό να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και να κρατάει το μηδέν στην άμυνά του, αλλά μόνο για λίγα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν τον Άρη, που όμως δεν αφυπνίστηκε. Κι έτσι στο 24΄, μετά από κόντρα, ο Αραβίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και μόνος του από τον μεγάλη περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Κουέστα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Η μοναδική ευκαιρία του Άρη, ήταν στο 31΄, με τον Ιντέγε να στρώνει στον Σάσα, που έπιασε το σουτ με το αριστερό εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Θοεδωρόπουλος έπεσε και μπλόκαρε.

Κάκιστη μεσοαμυντική εμφάνιση του Άρη, με πολλά λάθη, ακίνδυνος επιθετικά, με την άμυνα της Λαμίας, να έχει εξουδετερώσει στο πρώτο ημίχρονο, την τετράδα της επίθεσης των κιτρινόμαυρων.

ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΑ.. ΜΑΤΙΑ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να εξακολουθεί να είναι αμυντικά στα… χαμένα. Στο 47΄ ο Κόρχουτ παραχωρεί το κόρνερ, χωρίς λόγο. Ο Βασιλόγιαννης το χτύπησε με τον Αραβίδη να παίρνει την δεύτερη κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Άρη και να πετυχαίνει το 2-0!

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ!

Το δεύτερο γκολ του Αραβίδη, αφύπνισε αυτή την φορά τον Άρη, που αντέδρασε και σε διάστημα μόλις τριών λεπτών, έφτασε στην ισοφάριση! Στο 52΄, ο Λάρσον με φοβερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο “γάμα” της εστίας της Λαμίας για το 2-1, ενώ στο 55΄, ο Γκάμα από τα αριστερά γύρισε στην μικρή περιοχή, ο Ιντέγε πρόλαβε τους αμυντικούς της Λαμίας και με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2!

ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΑΛΛΑ…

Από το γκολ της ισοφάρισης και έπειτα η κατοχή άγγιξε το 70% για τον Άρη που έψαξε και το γκολ της ολικής ανατροπής.

Γύρισμα του Γκάμα στο 65΄, για λίγο δεν πρόλαβε ο Ιντέγε στο ύψος του πέναλτι, ενώ στο 70΄, ο Λάρσον έχασε την ισορροπία του με το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής να καταλήγει ψηλά άουτ.

Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν όμως να φτάσουν στο τρίτο γκολ, δεν απειλήθηκαν καθόλου κι έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό νωρίτερα, μόνο η Ξάνθη μπορεί να απειλήσει τον Άρη, καθώς θέλει δύο νίκες κόντρα σε Ατρόμητο (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός) και οι κιτρινόμαυροι να μην πάρουν βαθμό στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο. Μόνο έτσι μπορούν να μείνουν εκτός πλέι οφ…

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (79΄Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85΄Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (64΄Σιάλακας), Αραβίδης

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (90+1΄Μαρτίνες), Φετφατζίδης (79′ Μαντσίνι), Λάρσον (88΄Ντουρμισάι), Ιντέγε

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί:  Τζιώτζιος (Θράκης) – Κόλλιας (Ηπείρου)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών) – AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

 

To Top