Σε τροχιά κορυφής ο Απόλλων Σμύρνης (0-2) την ΑΕΚ Β’ (video)

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το “Σεραφείδειο” επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ Β’ και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στον Β’ όμιλο της Super League 2.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία με 3-2 επί της Κηφισιάς την περασμένη Δευτέρα (πρώτη ήττα φέτος για την ομάδα των βορείων προαστίων) ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε νέο σημαντικό διπλό στην προσπάθειά του να βρεθεί στην κορυφαία κατηγορία, αυτή τη φορά στα Σπάτα.

Αντίπαλός του ήταν η ΑΕΚ Β’ στο “Σεραφείδειο”, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να παρουσιάζεται σοβαρή, ώριμη και αποτελεσματική και να φτάνει σε ένα καθαρό 2-0, που της επέτρεψε να προσπεράσει την Καλλιθέα και να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Β’ ομίλου της Super League 2, τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος (κορυφαία η κεφαλιά του Λάτσι στο 33′ που έστειλε τη μπάλα να βρει στο αριστερό δοκάρι) όμως ο Απόλλωνας είχε την ουσία και βρήκε το γκολ νωρίς, στο 15ο λεπτό, με τον Περέιρα να βγάζει σέντρα ακριβείας από τα δεξιά και τον Μωραΐτη να εκτελεί με κεφαλιά, για να γράψει το 0-1 με το 11ο γκολ του στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ στον Β’ όμιλο).

Το δεύτερο μέρος άρχισε ιδανικά μάλιστα για τους φιλοξενούμενους αφού εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος του Γερολέμου στο χώρο της σέντρας και ο Καρίμ έφτασε στη μεγάλ περιοχή με γρήγορο διασκελισμό, για να αποφύγει τον Χριστοφιλόπουλο και να νικήσει με ευθύβολο σουτ τον Χατζηεμμανουήλ.

To Top