ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε φουλ ρυθμούς η ΚΑΕ Άρης για την κάλυψη της εγγυητικής, μία εβδομάδα απομένει για τον φάκελο συμμετοχής

Σε φουλ ρυθμούς κινείται η ΚΑΕ Άρης για την κάλυψη της εγγυητικής κι ενώ απομένει μία εβδομάδα (έως τις 15 Ιουνίου) για την κατάθεση του πλήρους φακέλου συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση έχει επιλύσει σε μεγάλο βαθμό  όλα τα υπόλοιπα ζητήματα για τον φάκελο συμμετοχής, όπως είναι η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, όπως επίσης έχει προχωρήσει σε συμφωνίες διακανονισμών (ή εξοφλήσεων ανάλογα με την κάθε περίπτωση) με την πλειοψηφία του ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως επίσης και με το τεχνικό τιμ και όλο το προσωπικό της ΚΑΕ.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι φυσικά η εξασφάλιση ποσού 80.000 ευρώ ως προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα εγγυητική των 60.000 ευρώ, διότι από πέρσι ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως πρέπει να υπάρχουν στο ξεκίνημα της σεζόν 140.000 ευρώ ως εγγυητική.

Ήδη έχει βρεθεί ένα ποσό για την κάλυψη των 80.000 ευρώ και οι ιθύνοντες του Άρη δουλεύουν προς την κατεύθυνση συμπλήρωσης αυτού του ποσού, θέλοντας να είναι πανέτοιμοι έως την προθεσμία της 15ης Ιουνίου που έχει θέσει ο ΕΣΑΚΕ, ανεξάρτητα με το αν αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες να δοθεί κάποια παράταση σε όλες τις ΚΑΕ.

Από την στιγμή που θα κλείσει το θέμα της αδειοδότησης και του φακέλου, μετά θα αρχίσει η διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών με πιο εντατικούς ρυθμούς, όπως και ο αγωνιστικός σχεδιασμός με την εύρεση του προπονητή της νέας σεζόν.

To Top