Σε 15 μέρες ανοίγει τα χαρτιά της η Επιτροπή για τον εορτασμό των 100 χρόνων

Μπορεί τα θέματα του ποδοσφαιρικού Άρη να βρίσκονται στο επίκεντρο το διάστημα αυτό, καθώς η ομάδα προσπαθεί να σώσει τη χρονιά, όμως, ο χρόνος περνάει και απομένουν πλέον κάτι λιγότερο από δύο μήνες για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Ήδη, η Επιτροπή που έχει αναλάβει, προεξέχοντος του Μιχάλη Ζορπίδη, έχει καταθέσει κάποιες ιδέες για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει η γιορτή που θα στηθεί, ενώ σε δύο εβδομάδες τα μέλη που την απαρτίζουν θα παραθέσουν και επίσημη συνέντευξη τύπου, όπου θα κάνουν λόγο για τις δράσεις τους.

Όπως έχει αναφέρει το PRESSARIS, γίνεται μία προσπάθεια ώστε να έρθουν κοντά στον σύλλογο και διάσημοι Αρειανοί, που ο καθένας με τον δικό του τρόπο μπορεί να συμβάλει.

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Μητρούσης, έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των διοικούντων, ώστε να τον ‘αξιοποιήσουν’, όπως αυτοί πιστεύουν, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Άρης και μέλος της Επιτροπής, Κώστας Χαριτωνίδης, θα έχει μια συνάντηση με τον ηθοποιό, Βλαδίμηρο Κυριακίδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ θετικά έχει ανταποκριθεί και ο Αντύπας.

To Top