Tα… χούγια δεν αλλάζουν! Σηκώθηκε και έφυγε από την προπόνηση ο Γκαρσία!

Το κλίμα στην Skoda Ξάνθη ήταν που ήταν βαρύ λόγω του τροχαίου δυστυχήματος του Χρήστου Πανόπουλου που στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων, έγινε το μεσημέρι ακόμη χειρότερο με την αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία όταν έμαθε ότι είναι εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

 Ο Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στο γήπεδο και ενημερώθηκε από τον Νίκο Κεχαγιά ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουρουγουανός χωρίς να αλλάξει καν και να φορέσει τα ρούχα προπόνησης, πήρε τα πράγματά του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο.

Η κίνησή του δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι οι σχέσεις Πάμπλο Γκαρσία και Ξάνθης δεν είναι καλές και αναμένονται εξελίξεις.Λέγεται μάλιστα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έφυγε και από το γήπεδο των Πηγαδίων την Τετάρτη, όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τα ίδια έπραξε και η οικογένειά του.

Το κλίμα, έτσι κι αλλιώς είναι βαρύ στην ομάδα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος του Χρήστου Πανόπουλου. Ωστόσο πλέον γίνεται ακόμα πιο βαρύ, σε μια κρίσιμη στιγμή που η Ξάνθη ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη το 2014 και πλέον άλλαξε προπονητή.

Πηγή: thrakisports.gr

To Top