ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σηκώνει «απαγορευτικό» σε Φάρο η ΕΟΚ

Η ΕΟΚ δεν προτίθεται να στείλει στον Φάρο πρόσκληση συμμετοχής στην Α1 και έτσι ο Εθνικός γίνεται ο πρώτος επιλαχών για την άνοδο.

“Απαγορευτικό” σε ενδεχόμενη επιθυμία του Φάρου να αγωνιστεί στην Α1 σηκώνει, με απόφαση του νομικού τμήματός της, η ΕΟΚ. Οι Κερατσινιώτες πήραν την άνοδο στα παρκέ της Α2, αλλά δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1. Με την Κηφισιά να βρίσκεται οριστικά εκτός πρώτης κατηγορίας, ο Φάρος θεωρούταν ο πρώτος επιλαχών για άνοδο. Ωστόσο, αυτό δεν θα ισχύσει.

Η ΕΟΚ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Κερατσινίου έχει χάσει τη σειρά της, με την άρνηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και έτσι δεν πρόκειται να λάβει πρόσκληση συμμετοχής ως πρώτος επιλαχών. Αντιθέτως, αυτή θα δοθεί την Δευτέρα (1/8) στους ανθρώπους του Εθνικού που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της περσινής κατάταξης.

Οι Πειραιώτες θα έχουν ένα χρονικό περιθώριο, ώστε να αποφασίσουν αν θα δώσουν το παρόν στην A1 της επόμενης σεζόν. Αν δεν πουν «ναι» στην εν λόγω ευκαιρία, τότε θα μπει σε διαδικασία το σενάριο της wild card.

Πηγή: sdna.gr

To Top