ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σηκώνει “μανίκια” ο Πάρντιου και βάζει τους δικούς του κανόνες σε αποδυτήρια και χορτάρι

Το προσκλητήριο του Άλαν Πάρντιου και του στενού του συνεργάτη Άλεξ Ντάιερ για σήμερα το πρωί, επί της ουσίας ξεκινάει μια νέα σελίδα, με στόχο την ολική αντεπίθεση του Άρη.

Ο 61χρονος προπονητής σηκώνει “μανίκια” και βάζει τους δικούς του κανόνες για να παρουσιάσει ο Άρης το κατάλληλο αγωνιστικό πρόσωπο που θα πρωταγωνιστεί. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε ένα καίριο σημείο, αν και το μομέντουμ των δυο νικών δείχνει διαφορετικό. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στον Πάρντιου να κάνει “εντατικά μαθήματα”, με δεδομένη την απόφαση να μη δώσει φιλικό η ομάδα τώρα, αφού  κρίνει ότι είναι καλύτερο να δουλέψει με τους παίκτες του αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του θεωρεί αναγκαίο να δουλέψει εντατικά στις προπονήσεις, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα με τους παίκτες και να μάθουν τα “θέλω” του, δουλεύοντας ειδικά σε τακτικά ζητήματα.

Ήδη προσπάθησε από την περασμένη βδομάδα να περάσει ένα γενικότερο σκεπτικό μέσα στα αποδυτήρια. Ο Άγγλος ζήτησε να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι οι παίκτες στον “χώρο εργασίας” τους στο προπονητικό κέντρο από την άφιξή τους μέχρι την αποχώρησή τους. Στο πλαίσιο αυτό, ενημέρωσε για την προσέλευση νωρίτερα στο Νέο Ρύσιο, ενώ ζήτησε “κλειστά κινητά” στο διάστημα που βρίσκονται στα αποδυτήρια, ως μια προσπάθεια εφαρμογής μια γενικότερης πειθαρχίας.

Πέρα από τα αποδυτήρια, αναμένεται να περάσει από σήμερα στο χορτάρι τις δικές του σκέψεις και να αξιοποιήσει το υλικό που έχει στα χέρια του. Υπάρχει χρόνος, αν και δεν θα έχει τους διεθνείς. Σε κάθε περίπτωση ο  61χρονος Άγγλος τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ δεν θέλουν να χάσουν ούτε λεπτό, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το διάστημα που έρχεται για την ομάδα

To Top