Σημάδια βελτίωσης, είχε διάθεση, αλλά πάλι λίγα πράγματα και με κραυγαλέες αδυναμίες (1-1)!

Ο Άρης είχε διάθεση και όρεξη, έγιναν αρκετές αλλαγές στο ντεμπούτο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο, αλλά και πάλι έδειξε λίγα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κραυγαλέες αδυναμίες, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στον μετριότατο Λεβαδειακό μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ήταν ο πρώτος βαθμός των κίτρινων φέτος, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος στο στρατόπεδο του Άρη, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μια-δυο φάσεις. Χρειάζονται πολλές αλλαγές άμεσα στους κίτρινους, ώστε να έρθουν οι βαθμοί και να ξεκολλήσει η ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας.

Το πρόβλημα των στημένων για μια ακόμη φορά στοίχισε το γκολ του Λεβαδειακού, ενώ η άμυνα αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα με αρκετά κενά. Στα συν η σχετικά καλή εικόνα μεσοεπιθετικά, αλλά όχι με την ένταση και τη διάρκεια που θα οδηγούσε τους κίτρινους στην πρώτη τους νίκη.

Με διάταξη 4-3-3 παρέταξε τον Αρη στο ντεμπούτο στον πάγκο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος επέλεξε τους Ψυχογιό, Πουλίδο, Κύργια και Τσουμάνη ως τετράδα στην άμυνα, έβαλε τους Τριανταφυλλάκο, Ελσνερ και Παπαδόπουλο στην τριάδα του κέντρου, ενώ οι Σταυρόπουλος και Τάτος (στα εξτρέμ) συνιστούσαν την τριάδα της επίθεσης μαζί με τον Ουντότζι φουνταριστό.

Πολύ κακό ήταν το ματς από πλευράς ποιότητας στο πρώτο 40λεπτο. Επί της ουσίας Αρης και Λεβαδειακός δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη στιγμή μπροστά στους Στρατηλάτη και Διούδη για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το 0-0. Προς το τέλος του ημιχρόνου, όμως, λίγο έλειψε να αλλάξουν τα δεδομένα… Μέσα σε ένα λεπτό ο Ουντότζι έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεμονής έριξε για πρώτη φορά στο παιχνίδι τον Καπό (για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί μεταγραφικά το καλοκαίρι ο Άρης). Ο Γάλλος «χτύπησε» με το «καλημέρα», παγώνοντας το Κλεάνθης Βικελίδης. Στο 53’ μετά από κόρνερ του Ορτέγκα από κοντά πλάσαρε σωστά και πέτυχε το 0-1!

Οι κίτρινοι «απάντησαν» άμεσα. Στο 58’ ο Ουντότζι μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με ωραίο σουτ νίκησε τον Στρατηλάτη (1-1). Ήταν το πρώτο γκολ των κίτρινων φέτος στο Κλεάνθης Βικελίδης και το πρώτο του Νιγηριανού.

Παρά τη γρήγορη ισοφάριση και την αριθμητική τους υπεροχή μετά το 75′, εξαιτίας της αποβολής του Κονέ, οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολύτιμο δεύτερο γκολ. Η είσοδος του Μανιά δεν έκανε τη διαφορά, ενώ ανεξήγητα ο Μιλίνκοβιτς δεν έκανε 3η αλλαγή ρίχνοντας έναν ακόμη επιθετικό στο παιχνίδι.

Ο Άρης είχε την κατοχή, όμως ήταν φλύαρος και άστοχος στη κορυφαία φάση για γκολ, στο 88′ με τον Σταυρόπουλο, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Στρατηλάτη με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

AΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70’ Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79’ Μανιάς), Ουντότζι.

Λ ΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ροντρίγκο, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46’ Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62’ Μπούστο), Μάρτινς (79’ Πετράτσι), Μάντζιος.

To Top