ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σημαντικά έσοδα και για τον Άρη και τις άλλες ΚΑΕ από το στοίχημα!

Σημαντικά έσοδα και για τις ΚΑΕ (ανάμεσα σε αυτές και ο Άρης) από το στοίχημα, όπως δρομολογείται κάτι αντίστοιχο και στις ΠΑΕ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη για όλες τις ομάδες, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον lockdown, οι 12 ομάδες που μετέχουν στην Basket League αναμένεται να πάρουν σημαντική ανάσα, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν έσοδα από τα εισιτήρια, η κίνηση αυτή αναμένεται να αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τις μεγάλες ΚΑΕ, ενώ αναμένεται να… σώσει τις σεζόν στις πιο μικρές ΚΑΕ, που είχαν ανάγκη από έσοδα. Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι με ποιον τρόπο θα δοθούν τα χρήματα προς τις ομάδες και αν θα μοιραστεί ισόποσα το ποσό, κάτι που αναμένεται να φανεί το προσεχές διάστημα.

Στο θέμα αυτό μάλιστα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, στο περιθώριο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του ως πρόεδρος του Συνδέσμου για ακόμα μια διετία.

Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τις ΚΑΕ που πλέον θα μπορούν να ρυθμίσουν ένα μεγάλο κομμάτι της μισθοδοσίας τους προς παίκτες, προσωπικό αλλά και άλλες υποχρεώσεις που έχουν τη φετινή σεζόν.

To Top