Σημαντικά παιχνίδια στη Σούπερ λίγκα και σήμερα

Ιδιαίτερα σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής με ενδιαφέρον σε κάθε ματς, είτε για τις κορυφαίες θέσεις, είτε για τις τελευταίες.

Ομάδες που ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, αντιμετωπίζουν αυτές που προσπαθούν για καλύτερο πλασάρισμα στις κορυφαίες θέσεις και το θερμόμετρο στην καρδιά του χειμώνα χτυπάει… κόκκινο.

Η αρχή γίνεται στις 15:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου ο Αρης θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Ενα ματς όπου και οι δύο θα είναι εντελώς διαφορετικοί από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί με 9 διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους “κίτρινους” στον πρώτο γύρο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Αμέσως μετά τη λήξη της, (17:15) το Novasports 1 θα μας μεταφέρει στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Κέρκυρα. Ντεμπούτο για τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της ομάδας των Δυτικών Προαστείων, κόντρα στους Φαίακες του Ακη Μάντζιου που καίγονται για τους βαθμούς της νίκης.

Την ίδια ώρα (17:15) στο Novasports 2 μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τρεις ακόμα βαθμούς και να γίνουν η ομάδα που θα ανακόψει την πορεία του ΠΑΟΚ.

Τέλος στις 19:30 από το Novasports 1 ο Ολυμπιακός θέλει θα συνεχίσει και στον δεύτερο γύρο την αήττητη πορεία του. Αντίπαλος των “ερυθρολεύκων” στο Καραϊσκάκη η Βέροια, που καίγεται για βαθμούς και θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

To Top