Σημαντικές αλλαγές από Σίλβερ για το All Star Game

Έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές στο All Star Game είναι ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Σε δηλώσεις του ο 61χρονος έδειξε πρόθυμος να πρόβει σε ορισμένες αλλαγές που θα κάνουν πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον σε αυτή την γιορτή που φέτος έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στην Ιντιανάπολη και το γήπεδο των Ιντιάνα Πεϊσέρς.

Οι αλλαγές αυτές θα έχουν να κάνουν τόσο με την συντόμευση των εισαγωγών πριν από την έναρξη αγώνα όσο και των εορτασμών που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο Σίλβερ σε μια συζήτηση που είχε με τον Κρις Πολ ανέφερε τα εξής: «Εσείς πείτε μας πόσο σημαντικό είναι το All-Star Game. Αλλάζουμε όλα τα πρωτόκολλά μας πριν από το παιχνίδι, ώστε να μην περνάτε από τις τυπικές ρουτίνες όπως πριν από μια κανονική αναμέτρηση, επειδή έχουμε αυτές τις περίτεχνες εισαγωγές. Κανένα παράπονο για τις εισαγωγές. Καταλαβαίνουμε γιατί το κάνουμε, ωστόσο μετά περιμένουμε να βγείτε έξω και να παίξετε ένα κανονικό παιχνίδι.

“Θέλουμε οι παίκτες να το αντιμετωπίζουν σαν ένα πραγματικό παιχνίδι, όχι στην έντασή των τελικών. Για αυτό τον λόγο θα κάνουμε πιο σύντομη την εισαγωγή πριν την έναρξη, προκειμένου να γίνονται πιο τυπικά τα πράγματά”.

To Top