Σημαντικές διακρίσεις για τους “κιτρινόμαυρους” αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Beach Wrestling.

Σημαντικές διακρίσεις με μετάλλια και προκρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επεφύλασσε για τους αθλητές του Άρη η συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Beach Wrestling.

Στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αναφέρονται τα εξής: “Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου 2015 διεξήχθη στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Beach Wrestling.

O Σύλλογός μας συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές:

– ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: κατηγορία παίδων 70κ. ,

Ο αθλητής μας μετά από τρεις νίκες και μία ήττα κατέκτησε την 3η θέση και πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία στην πόλη Κωνστάντζα (Constanta) στις 12-14 Ιουνίου 2015.

– ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΛΕΝΗ: κατηγορία νεανίδων, 50κ.

H αθλήτριά μας μετά από δύο νίκες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling .

– ΚΟΥΛΟΥΧΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: κατηγορία ανδρών, 80κ., ο οποίος και αυτός πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling .

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογός μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling στην κατηγορία Νεανίδων με συμμετοχή Συλλόγων απ’όλη την Ελλάδα.

Κοντά στους αθλητές μας βρέθηκε και ο έφορος της ομάδας μας, Νικηφόρος Δελαπόρτας, ο οποίος ήταν και ο γιατρός των αγώνων και ο προπονητής, Κώστας Κουρτίδης”.

wre 4

 

 

 

wrestling 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wre 2

 

To Top