Σημαντικές διακρίσεις για τους «κιτρινόμαυρους» στο τέλος του 2018 (photos)

Το 2018 έφυγε με σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Aris School of Basketball.

Όπως ενημέρωσε σχετικά το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Στην Εθνική Εφήβων και στο Χριστουγεννιάτικο Τριήμερο Φιλικών Αγώνων στα Τρίκαλα πήραν μέρος οι αθλητές της Εφηβικής Ομάδας Γιάννης Σιδηροηλίας και Βαλάντης Κουρτίδης.

Στην Εθνική Παμπαίδων και στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Πέτρος Καπαγέρωφ στο Μουζάκι, ο αθλητής μας του Παιδικού Τμήματος Θοδωρής Σκουλαριώτης επιλέχθηκε στην καλύτερη 5άδα του Τουρνουά.

Μεγάλη τιμή για όλους και ελπίζουμε πως με την σκληρή δουλειά και την συνεχή προσπάθεια από αθλητές και προπονητές νέες διακρίσεις θα ακολουθήσουν και το 2019.

Παράλληλα με τις διακρίσεις στις Εθνικές Ομάδες των αθλητών του το ARIS SCHOOL OF BASKETBALL κατάφερε μέσα στις γιορτές να είναι η μοναδική Ακαδημία που συμμετείχε στα μεγαλύτερα Τουρνουά Πανελλαδικά στους U16 ΚΑΙ U18 ταυτόχρονα.

Το Εφηβικό Τμήμα συμμετείχε στο PROMITHEAS X-MAS CUP στις νέες εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών , μαζί με τις Ομάδες του Προμηθέα ,του Ολυμπιακού και του Παοκ.

Το Παιδικό Τμήμα συμμετείχε στο U15-TOURNAMENT ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ /ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις Σέρρες μαζί με τις Ακαδημίες του Παο ,της Δέκα,του Πανιωνίου ,της Χανθ ,των Ικάρων και του Αριστοτελείου/Πανσερραικού Κρι Κρι

Ταυτόχρονα το Προπαιδικό τμήμα πραγματοποίησε σειρά φιλικών αγών με ομάδες από την Σερβία και την Κύπρο. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019».

To Top