ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημαντικές εμπειρίες, πολύτιμα συμπεράσματα για τον Άρη

Ολοκληρώνοντας το 1ο Διεθνές Τουρνουά προετοιμασίας , που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος 94 , η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της.

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα:

“Το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Περαία Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια των τριών φιλικών αγώνων ενόψει του προαναφερομένου τουρνουά , το τμήμα αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες και διαπιστώσεις για την συνέχεια της πορείας του .

Με μία νίκη απέναντι στην Βουλγαρική CERNO MORE- NIKEA και δύο ήττες από τους Μέγα Αλέξανδρο και την KIK SANA από την Βοσνία ολοκληρώθηκε το επίπονο διήμερο . Με βαριά χέρια από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ο Άρης προσπάθησε να τρέξει σε όλο το γήπεδο και στους τρεις αγώνες .

Παράλληλα οι νέοι παίκτες της ομάδας πήραν πολύτιμα λεπτά αγωνιστικής εμπειρίας. Οι τραυματισμοί όμως δεν άφησαν και πάλι τον Άρη να παίξει το μπάσκετ που ξέρει . Η μόνιμη απουσία του Κεφάλα όπου ολοκληρώνει σταδιακά την αποθεραπεία του και η απουσία του Καλογιάννη στον τελευταίο αγώνα στοίχισαν μια καλύτερη πορεία στο τουρνουά .

Η απουσία του Συμεωνίδη , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και του Γαβρά , λόγω κατασκευής του νέου αγωνιστικού αμαξιδίου , δημιούργησαν έναν έξτρα πονοκέφαλο στο βάθος πάγκου . Μην λησμονούμε ότι έλειπε και η προπονήτρια της ομάδας Τζούλη Χατζιζωγίδου στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους .
Από σήμερα ξεκινάει πλέον το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου , το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου , με αρχή στην δύσκολη έδρα της Καβάλας”.

To Top