ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σημαντική απουσία ο Βέλεθ, σε ποια ματς θα τον στερηθεί ο Άρης

Σημαντική η απώλεια του Φραν Βέλεθ για τον Άρη, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού, που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες έξω, σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των “κιτρινόμαυρων”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η επιστροφή του Ισπανού αμυντικού οριοθετείται χρονικά για τις αρχές του Σεπτεμβρίου, ενώ ενδεχομένως να είναι πλήρως έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, έπειτα δηλαδή από την δεύτερη αγωνιστική, για την οποία θα δοθεί αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει.

Εφόσον ο Άρης καταφέρει την μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Μόλντε, ο Βέλεθ θα χάσει τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ δύσκολα θα προλάβει τον επαναληπτικό στις 29 Αυγούστου. Παράλληλα, θεωρείται βέβαιη η απουσία του από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 25 Αυγούστου, με τον ΟΦΗ ενώ θα γίνει προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Βόλο εκτός έδρας, την 1 του Σεπτέμβρη.

Αν δεν προλάβει και αυτό το ματς, ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, οπότε στις 15 Σεπτεμβρίου θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top