Σημαντική απώλεια για Παναιτωλικό – Πούλησε τον Γουίλιαν σε ομάδα της Ν. Κορέας

Παναιτωλικός ανακοίνωσε την πώληση του Γουίλιαν Μπαρμπόσα στην Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας, με την ομάδα του Αγρινίου να χάνει έτσι μια σημαντική μονάδα στο ρόστερ της.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος ήταν από τα βασικά στελέχη του Παναιτωλικού, που βρίσκεται μία θέση και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πέμπτο Άρη. Ο Γουίλιαν αγωνίστηκε σε 22 ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας 3 φορές και έχοντας 2 ασιστ στο ενεργητικό του.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Ανακοινώνεται η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Ουίλιαν Μπαρμπόσα στην F.C. Gwangju, ομάδα της Ν. Κορέας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον Παναιτωλικό και να ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».

Ο ίδιος ο Γουίλιαν τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα του. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου έδειξε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο.

Όλοι ήταν δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, που ήταν κοντά μου σε ότι χρειάστηκα.

Όπου και να είμαι θα παρακολουθώ τον Παναιτωλικό, γιατί το διάστημα που πέρασα με έκανε να αγαπήσω αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού και τον κόσμο του. Εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες».

To Top