Σημαντική διαφορά μεταξύ Μπλατ και Μακάμπι

Αρκετά μεγάλο είναι στην παρούσα φάση το οικονομικό χάσμα ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι που δυσκολεύει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ έγινε από τα πλέον «καυτά» της αγοράς και δεν είναι μυστικό πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έχει ήδη προσεγγίσει.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρώην προπονητής του Άρη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στους «κίτρινους» αν και εφόσον έρθει η σωστή προσφορά από πλευράς διοίκησης.

Με τα δεδομένα αυτά, η Μακάμπι ξεκίνησε τα «παζάρια» με τον 55χρονο προπονητή, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops.net», η απόσταση μεταξύ τους είναι αρκετά μεγάλη σε αυτό το σημείο.

Συγκεκριμένα οι Ισραηλινοί του προσφέρουν ένα συμβόλαιο ανανέωσης δύο χρόνων μέχρι το καλοκαίρι του 2017 κι ετήσιες απολαβές 800.000 δολάρια τη σεζόν. Από την άλλη όμως, ο πρώην τεχνικός του Άρη θέλει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο (μέχρι το 2019) και ένα εκατ. δολάρια τη σεζόν.

Με βάση τις φήμες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ να του προσφέρει τουλάχιστον τρία εκατ. δολάρια για τις επόμενες δύο σεζόν, ο Μπλατ μάλλον δεν έχει και τόσο παράλογες απαιτήσεις!

To Top