ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σημαντική εξέλιξη: Η ΕΕΑ αποφάσισε να εξετάσει την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου που “ανοίγει” τον δρόμο στον Άρη

Η διάθεση ορισμένων μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να θέσουν “εμπόδια” στον Άρη δεδομένη. Ακούσαμε δηλώσεις, είδαμε συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Οι “κιτρινόμαυροι”, ωστόσο, έχουν στα χέρια τους ένα “δυνατό” χαρτί, που δεν είναι άλλο από την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους 308 από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2013, την οποία υπογράφουν ο Πέτρος Τριανταφυλλίδης (αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου) και η Χρυσούλα Τσιαβού (πάρεδρος και εισηγήτρια) για το θέμα της νέας ΠΑΕ και της αναβίωσης των χρεών.

Αυτό που έχει προκύψει από χθες, είναι η διάθεση της Επιτροπής να εξετάσει ενδελεχώς την συγκεκριμένη γνωμοδότηση, όπως τόνισε στο PRESSARIS, το μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης. Κάτι που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, στο επόμενο διοικητικού συμβούλιο, εκτός απροόπτου.

Όπως είχε αποκαλύψει το PRESSARIS στις 21 Απριλίου 2016, η γνωμοδότηση αυτή, που μόνο τυχαία δεν είναι καθώς προέρχεται από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, βρίσκεται στα χέρια του Κώστα Παπαλάκη (πρόεδρος της ΕΕΑ).

Στην Επιτροπή, αντιλαμβάνονται πλέον, πως η απόφασή τους να αλλάξουν την νομολογία, πολύ δύσκολα θα έχει βάση, ειδικά για τον Άρη, που έχει ήδη ξεκινήσει την εκκαθάρισή τους. Και φυσικά θα είναι σε αντίθεση με την δικαιοσύνη και την ισονομία, την οποία ζήτησε δημόσια μάλιστα ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Οι ιθύνοντες του Άρη, οφείλουν, να πιέσουν καταστάσεις, έχουν την γνωμοδότηση στα χέρια τους και πρέπει να επιτύχουν την δικαίωση του συλλόγου.

Θυμηθείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS, όπου αναλύονται βάση της γνωμοδότησης τα πέντε σημεία κλειδιά, που “ανοίγουν” τον δρόμο της Φούτμπολ Λιγκ στον Άρη, ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

ΠΑΤΗΣΤΕ να το ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ…

To Top