Σημαντική η απώλεια για τον Άρη! Χάνει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ίκαρο ο Πάσαλιτς – Τι “λένε” τα νούμερά του

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να καθαριστεί ο μηνίσκος του και θα αρχίσει άμεσα την αποθεραπεία του, ώστε να γυρίσει στην αγωνιστική δράση απόλυτα υγιής.

Η λογική λέει ότι ο Βόσνιος γκαρντ θα είναι έτοιμος σε διάστημα 3-4 εβδομάδων, άρα θα χάσει σίγουρα τα επόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ίκαρο.

Το νέο πλήγμα με τον Πάσαλιτς ήρθε να προστεθεί στους τραυματισμούς που έχουν αφήσει εκτός μάχης σχεδόν όλους τους παίκτες του Άρη από το ξεκίνημα της σεζόν! Ο πρώτος σκόρερ (12,5π.) του φετινού Άρη και πρώτος πασέρ (2,5ασ.) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στον μηνίσκο του.

Τα νούμερά του δείχνουν το μέγεθος της απώλειας που μετράει ο Βαγγέλης Αγγέλου. Σουτάρει με εξαιρετικά ποσοστά (54% στα δίποντα, 44% στα τρίποντα) και αν δεν είχε εκτελέσει μόλις 23 βολές σε 19 αγώνες (!) θα είχε ακόμα μεγαλύτερους μέσους όρους. Τέλος, έχει 2.2 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα.

Λογικά θα είναι σε θέση να επιστρέψει στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο, ο οποίος βάσει του προγράμματος του ΕΣΑΚΕ θα γίνει το διήμερο 13-14 Απριλίου.

 

To Top