Σημαντική μέρα για τρεις στον Ολυμπιακό ενόψει Άρη

Το τεστ που θα κρίνει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη θα κάνει σήμερα ο Εμβιλά στον Ολυμπιακό, στον οποίο περιμένουν να διαπιστώσουν την κατάσταση του Μπιέλ και περιμένουν τον Χάμες.

Την κατάσταση τριών ποδοσφαιριστών του περιμένει να διαπιστώσει ο Μίτσελ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο πρώτος είναι ο Εμβιλά, ο οποίος είναι εκτός δράσης από τις 25/2 και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος χαφ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα για την επάνοδό του και δείχνει να είναι καλύτερα.

Ο παίκτης θα κάνει σήμερα ένα κρίσιμο τεστ, από το οποίο θα φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού προπονητή τουλάχιστον για την αποστολή.

Στον Ολυμπιακό όμως, περιμένουν και τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ήταν με την εθνική Κολομβίας στην Ιαπωνία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε ενοχλήσεις και δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό της εθνικής του και όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει μόλις εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Σε ό,τι αφορά τον Μπιέλ, ο Ισπανός άσος αποκόμισε με πρόβλημα τραυματισμού στη χθεσινή προπόνηση και αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί αισιοδοξία πως ο παίκτης θα είναι Ο.Κ., αφού το πρόβλημά του δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό.

To Top