Σημαντική προσθήκη για την Κ17, απέκτησε τον 16χρονο μέσο Βαγγέλη Ίντο

Σπουδαία προσθήκη έκανε η Κ17 του Άρη αποκτώντας τον Βαγγέλη Ίντο, παίκτη που άφησε τον ΠΑΟΚ και ενσωματώθηκε στον Άρη, παίζοντας μία χρονιά στην Δ’ Εθνική!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο “imathiasportsnews” “έπειτα από απουσία ενός χρόνου ο Βαγγέλης Ίντος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για λογαριασμό τον Άρη! Ο 16χρονος μέσος με θητεία στην Κ15 ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια θα ενταχθεί προς το παρόν στην Κ17 της “κιτρινόμαυρης” ομάδας. Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος είχε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στις Μικτές (φιναλίστ στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τους Νέους Α’ Ζώνης) και με 6 συμμετοχές και 251 αγωνιστικά λεπτά στη Δ’ Εθνική με τα Λευκάδια, “εξαργυρώνει” τις επιτυχίες του και βρίσκεται μπροστά στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Ίντου είναι η 10η κατά σειρά για τα Λευκάδια, καθώς προηγήθηκαν οι Κώστας Μαλέσιος, Φώτης Κωνσταντάκος, Χρήστος Χαρατσίδης (υποσχετική στον ΓΑΣ Κοπανού), Παύλος Τσάλμας, Γιώργος Λαμπρίδης, Στέφανος και Γιώργος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Καλαϊτζίδης, Θοδωρής Πέτγαζλης”.

To Top