Σημαντικό τουρνουά για τις γυναίκες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη θα συμμετάσχει σε ένα από τα πιο αξιόλογα τουρνουά στην κατηγορία, το “Δημήτρης Μορέλλας” που διοργανώνούν από κοινού ο Δήμος Πολίχνης με τον Επίκουρο.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Άρης “για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά βόλεϊ «Δημήτρης Μορέλλας», με την συμπαράσταση του Δήμου Πολίχνης και του σωματείου ΕΣΟΠ Επίκουρος.

Το τουρνουά διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Δημήτρη Μορέλλα, ο οποίος διακρίθηκε και τιμήθηκε από τον ΣΥΔΠΕΒΕ και εν ζωή για την προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 28-29-30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στην Πολίχνη, με τη συμμετοχή των γυναικείων ομάδων του Άρη, Επίκουρου, Αίαντα Ευόσμου, ΕΟΣ και Νέας Γενεάς.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινες» της Μαρίας Δεληγιάννη θ΄ αγωνιστούν την Παρασκευή(28/9) στις 18:30 κόντρα στον Επίκουρο και την Κυριακή (30/8) την ίδια ώρα κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, με την Καραντζοπούλου να είναι η μοναδική απούσα, λόγω προσωπικών της υποχρεώσεων, που την κρατούν στην Αθήνα”.

 

To Top