Σημεία απο την Ισπανία με “Άσο” τη Βαγιαδολίδ και Χ2 της Βαγιεκάνο

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη χθες, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ χάσαμε 7 αγώνες στο 90’. Όλα στο πρόγραμμα ειναι, για αυτό δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε μπροστά και να… ανακάμψουμε σήμερα.

Η Ισπανία μας δίνει σήμερα τα δύο δυνατά σημεία της ημέρας (50€). Συγκεκριμένα για τα «Μονά» έχουμε επιλέξει τον «Άσο» της Οσασούνα με τη Λεβάντε στο 2.18 στην 12Bet και στις «Μπόμπες» το Χ2 της Ράγιο Βαγιεκάνο μέσα στη Βαγιαδολίδ σε απόδοση 1.96 στην BetVictor.

Με 40€ στην κατηγορία «Μονά» από τη Serie A επιλέγουμε τον «Άσο» της Παλέρμο επί της Κιέβο που πληρώνει 2.20 στην Interwetten, ενώ με 35€ στη Β’ Νορβηγίας πάμε με το «Διπλό» της Κονγκσβίνγκερ στην έδρα της Νοτόντεν σε απόδοση 1.95 στην StanJames. Στις «Μπόμπες» με 40€ πάμε με την έκπληξη στην Bundesliga και συγκεκριμένα ποντάρουμε στο Χ2 της Φράιμπουργκ επί της Άιντραχτ σε απόδοση 2.10 στην BetVictor.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει έξι αγώνες σε σύστημα 4-6 (16 στήλες x 5€) και συνολικό ποντάρισμα 80€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της Expekt.

Πανθρακικός – Βέροια 2 DNB (2.20)

Σιόν – Ζυρίχη Χ (3.30)

Ολιανένσε – Νασιονάλ 2 DNB (1.95)

Μαρίτιμο – Ακαντέμικα 1 (1.95)

Μπαχία – Μποταφόγκο 2 DNB (1.95)

Γκρέμιο – Σάντος 1 (1.85)

Στο Μπάσκετ έξι προτάσεις σήμερα από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Ιταλίας. Ξεχωρίζουν με 50€ η νίκη της Μοντεγκρανάρο με πλεονέκτημα 8.5 πόντων στην αναμέτρηση με την Αβελίνο (1.85 William Hill) και η νίκη της Σιένα με μειονέκτημα 7.5 πόντων στον αγώνα με τη Ρετζιάνα (1.85 NordicBet).

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

 

To Top