Σηφάκης και Sportvision ήταν οι δυο “καυτές” υποθέσεις που… φρέναραν οι φήμες! Στην αντεπίθεση ο Άρη

Ο Αργύρης Αργυριάδης σε μια από τις τελευταίες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του τόνισε ότι οι φήμες σχετικά με τον Δημήτρη Ηλιάδη έβαλαν “φρένο” στο κλείσιμο υποθέσεων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο θόρυβος με τον τρόπο και τη στιγμή που έγινε ουσιαστικά “φρέναρε” τις υποθέσεις των Μιχάλη Σηφάκη και Sportvision (και) για τις οποίες είχε κατέβει στην Αθήνα ο Ηλιάδης την περασμένη Πέμπτη. Με τον Σηφάκη υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ με τη Sportvision είχε βρεθεί σημείο επαφής, όπως αποτυπώθηκε και “προαναγγέλθηκε” με τη διαφήμιση που υπήρχε στα φιλικά με Ρόμα και ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μάλιστα προγραμματισμένα ραντεβού την Πέμπτη στην Αθήνα τα οποία αναγκάστηκε να αναβάλλει μετά τα όσα έγιναν. Ο Άρης ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και να κλείσει τις υποθέσεις αυτές αποσπώντας τις υπογραφές που αξίζουν σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ! Αν οι κίτρινοι καταφέρουν και συμφωνήσουν και με τους δυο, μαζί με τις άλλες έγγραφες συμφωνίες που έχουν αλλά και τη συναίνεση του Δημοσίου στην οποία προσδοκούν, κάνουν το μεγάλο βήμα για το ποσοστό του 60% που απαιτεί ο νόμος για την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Ίσως και σήμερα λοιπόν, ο Ηλιάδης μεταβεί στην Αθήνα για να κλείσει τα “καυτά” αυτά θέματα.

To Top