Σιάκκας: “Και για τον Πανσερραϊκό και για τον Άρη πιο σημαντικό το ματς της Κυριακής”

Ο Γιώργος Σιάκκας του Πανσερραϊκού μίλησε για τα παιχνίδια με τον Άρη.

«Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικότερο, ωστόσο, θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό, όπως φαντάζομαι και ο Άρης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με σκοπό να πάρουμε την πρόκριση» είπε μιλώντας στο “Metrosport”.

Επίσης αναφέρθηκε και στον αγώνα με το Βυζάντιο, όπου αν και αμυντικός χρειάστηκε να παίξει και τερματοφύάκας! Όπως είπε:

«Στις προπονήσεις έχει τύχει πολλές φορές να παίξω το ρόλο του τερματοφύλακα. Από την στιγμή, λοιπόν, που είδα τον συμπαίκτη μου να αποβάλλεται και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος τερματοφύλακας ήξερα ότι θα έμπαινα εγώ. Σίγουρα φοβήθηκα ότι δεν θα φτάναμε στον στόχο μας, αφού όλα ήταν εναντίον μας. Η πίεση ήταν μεγάλη για μένα, δεδομένου ότι το σκορ έγινε 2-2 και έμεναν ακόμη 30 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη τόσο απέναντι στους συμπαίκτες μου, όσο και στην διοίκηση και τον κόσμο του Πανσερραϊκού. Όλα τα παιδιά, όμως, δείξαμε πάθος και θέληση. Φάνηκε ότι θέλαμε πάρα πολύ το ματς και, ευτυχώς, στο τέλος τα καταφέραμε».

 

To Top