ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιαμπάνης: «Άλλαξε η νοοτροπία μας με τον Μάντζιο, να βγούμε νικητές στη μάχη με τον Ολυμπιακό»

Ο Μάριος Σιαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΤ3 και αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του Άρη στο ξεκίνημα της Super League, ενώ στάθηκε και στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αρχικά είπε: «Περίμενα ότι θα πάμε καλά. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο από πίσω της. (Με την άφιξη του Άκη Μάντζιου) άλλαξε η φιλοσοφία μας, η νοοτροπία γενικότερα κι αυτό βγαίνει θετικά στο γήπεδο. Μας ένωσε σαν ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Σχετικά με το γεγονός ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα να μαζεύεις την μπάλα από τα δίχτυα σου. Ο ρόλος μου στο γήπεδο είναι αυτός, να κρατάω το μηδέν πίσω κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω σε κάθε παιχνίδι».

Για τον εσωτερικό ανταγωνισμό στη θέση των τερματοφυλάκων: «Σε αυτό έχει συντελέσει ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο Γιάννης Πλαβούκος. Και οι τέσσερις τερματοφύλακες είμαστε κοντά και δουλεύουμε μαζί. Όπως όμως ο προπονητής επιλέγει 10 παίκτες για τις υπόλοιπες θέσεις, έτσι πρέπει να επιλέξει έναν για το τέρμα. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Μάντζιο, όσο και τον κ. Πλαβούκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δίνουν».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε και οι δύο στην κορυφή της βαθμολογίας και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Σαν Άρης θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάνω τον σταυρό μου να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη. Πέρασα από τον Ολυμπιακό, ξέρω πολλά παιδιά από εκεί, αλλά εφόσον με επιλέξει ο προπονητής μου θα δώσω το 100%, θα δώσω και την ψυχή μου, για να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου και σε αυτό το παιχνίδι».

Για την πορεία του Μάριου Σιαμπάνη μίλησε ο Βασίλης Δήμου, ο προπονητής οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενασχόληση του νεαρού τερματοφύλακα του Άρη με το ποδόσφαιρο, ξεκινώντας από τον Παύλο Μελά. «Είναι ο άνθρωπος που χάρη σε αυτόν ακολούθησα το ποδόσφαιρο. Τον έχω ψηλά στην καρδιά μου. Πάντα με συμβουλεύει και δεν μου χαϊδεύει τα αυτιά. Αυτός με έφερε και πρώτη φορά στο Χαριλάου, όταν ήμουν πέντε χρονών σε ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Αυτός με ανακάλυψε στον δρόμο κυριολεκτικά και με πήρε από το χέρι και με έβαλε στα γήπεδα», σχολίασε ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ του Άρη.

To Top