ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιαμπάνης στο PRESSARIS: “Mε τον Κουέστα είμαστε καλά μεταξύ μας! Έγινε η… μισή δουλειά στο Κύπελλο, νίκη και στο πρωτάθλημα!

Ο Μάριος Σιαμπάνης επανήλθε κάτω από τα γκολπόστ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό κι όπως δήλωσε έγινε η… μισή δουλειά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο 23χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε ακόμη στον εαυτό του, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο και πάλι εκτός έδρας την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας των “κίτρινων”:

Για το αν έγινε η μισή δουλειά για την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου: “Έγινε το 50% της δουλειάς. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, θα μας στηρίξει να κερδίσουμε πάλι το παιχνίδι, χωρίς να δεχθούμε γκολ και να προχωρήσουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο, μετά από τόσο καιρό να παίξεις επίσημο παιχνίδι, γιατί είναι άλλοι σφυγμοί απ ότι ένα φιλικό ή μια προπόνηση. Καταφέραμε και κερδίσαμε, παρόλο που δεν παρουσιαστήκαμε καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε και γυρίσαμε το σκορ και πήραμε μια σημαντική νίκη για το πρώτο βήμα”.

Για τον εαυτό του που αγωνίστηκε, έπειτα από καιρό και το αν ο τερματοφύλακας χρειάζεται να βρει το ρυθμό του: “Σίγουρα χρειάζεται ρυθμό ο τερματοφύλακας, αλλά εμείς δουλεύουμε καθημερινά κι εγώ και ο Χούλιαν (Κουέστα), είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά. Ένας τερματοφύλακας, όπως κάθε παίκτης χρειάζεται να έχει χρόνο συμμετοχής και να προσαρμόζεται με την ομάδα, γιατί άλλο είναι η προπόνηση και άλλο το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι καθρέπτης. Από κει και πέρα έχω ανθρώπους κοντά μου, που με στηρίζουν και με καθοδηγούν σωστά και κυνηγάω βήμα-βήμα να βελτιώνομαι και να το αποδίδω μέσα στο γήπεδο”.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, το οποίο ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη: “Ο Λεβαδειακός θα κυνηγήσει τον αγώνα πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι σαν Άρης είμαστε αρκετά πίσω, σε σχέση με τους παίκτες, που έχουμε και πρέπει να ανεβούμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Να δούμε τα λάθη μας στο ματς Κυπέλλου και να βελτιώσουμε και να κοιτάξουμε τον Λεβαδειακό ξανά, ώστε να επιστρέψουμε στη Λιβαδειά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου”.  

Για το γεγονός ότι ο Άρης δείχνει χαρακτήρα, παρότι παίζει μακριά από τα στάνταρντ του:  “Αυτή είναι δουλειά του προπονητή μας. Μας έχει σαν οικογένεια, μας δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά. Μας αναλύει πάρα πολύ σωστά τους αντιπάλους, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Περιμένουμε και τις προσθήκες για να μας βοηθήσουν, να βελτιωθούμε και να έχουμε μια ανοδική πορεία”.   

To Top