ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σιαμπάνης: “Ψηλά το κεφάλι και εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας!”

Ο Μάριος Σιαμπάνης σχολίασε, στις δηλώσεις που έκανε εν όψει του σημερινού (21/1, 20:00) εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, πώς πρέπει να σταθούν οι “κίτρινοι” για να πάρουν το πολυπόθητο γι’ αυτούς θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Αρχικά, ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα παιχνίδια που προηγήθηκαν με τον Ολυμπιακό. Παρουσιαστήκαμε καλά στα δύο αυτά παιχνίδια, όμως, χάσαμε. Τώρα πρέπει να δούμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, με τον Βόλο. Πρέπει να νικήσουμε, για να περάσουμε τον αντίπαλό μας στο βαθμολογικό πίνακα”.

Και συνέχισε: “Ο Βόλος θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι. Το θέμα για εμάς είναι ότι πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα για να τον αντιμετωπίσουμε σωστά. Και να μην επιστρέψουμε στους εαυτούς μας να έχουμε άλλες απώλειες βαθμών”.

Στην ερώτηση τι ιδιαίτερο πρέπει να προσέξει ο Άρης απέναντι στον Βόλο, ο Σιαμπάνης απάντησε: “Την κόντρα επίθεση των αντιπάλων μας πρέπει να προσέξουμε. Ο Βόλος περιμένουμε ότι θα παίξει αμυντικά και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τους ελεύθερους χώρους στην αντεπίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φροντίσουμε να “τελειώσουμε” γρήγορα το ματς”.

Ερωτώμενος πώς μπορεί να λύσει ο Άρης το πρόβλημα στο σκοράρισμα, ειδικά απέναντι στις ομάδες που είναι πάνω από αυτόν στη βαθμολογία της SL1, ο τερματοφύλακας του Άρη είπε: “Είναι κάτι που το δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι θα βγει και στο γήπεδο. Δεν πρέπει να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους εαυτούς μας και στις δυνατότητές μας. Πρέπει να βρούμε γκολ”.

Κι όσο για το αν και κατά πόσο έχουν επηρεάσει τους “κίτρινους” οι ήττες που προηγήθηκαν από τον Ολυμπιακό, ο Σιαμπάνης απάντησε: “Μας επηρέασαν οι ήττες από τον Ολυμπιακό, όπως επηρεάζει κάθε ομάδα κάθε ήττα που κάνει. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Βόλο για να τις ξεπεράσουμε!”

To Top