Σιγάλας κατά… Άρη για φιλανθρωπικό σκοπό! (photostory)

Ο Γιώργος Σιγάλας έβαλε ξανά σορτσάκι, έγινε ξανά… παίκτης, έστω και παλαίμαχος και τέθηκε αντιμέτωπος του… Άρη, για φιλανθρωπικό σκοπό! Το παιχνίδι έγινε στην Σύρο μεταξύ των παλαιμάχων του τοπικού Άρη και της Εθνικής βετεράνων – κέρδισε με σκορ 106-61 – για την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων του νησιού.

Ο Γιώργος Σιγάλας συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα πάνω του, αλλά είχε συμπαίκτες και άλλους πρώην παίκτες του Άρη, όπως τον Γιάννη Σιούτη, τον Νάσο Γαλακτερό και τον Γιάννη Γιαννούλη. Παρόντες ήταν επίσης οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Μπουντούρης και άλλοι πρώην παίκτες που έκαναν καριέρα στην Α1.

Οι Παλαίμαχοι του Άρη Σύρου κατάφεραν να φέρουν στο νησί τους όλες αυτές τις προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία γιατί το κλειστό στην Σύρο ήταν κατάμεστο! Μεταξύ των διαιτητών της αναμέτρησης ήταν και ο παλιός διεθνής διαιτητής, Στέλιος Συμεωνίδης. Πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε αθλητές και διαιτητές.

Δείτε φωτογραφίες από τον φιλανθρωπικό αγώνα στη Σύρο:

{gallery}siridis/aris_syrou{/gallery}

Πηγή: cyclades24.gr

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top