ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σιγάλας: «Σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση»

Ο Γιώργος Σιγάλας, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Άρη, μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ, για το ξεκίνημα της ομάδας, αλλά και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για το καλό ξεκίνημα του Άρη στα πρώτα 4 παιχνίδια: «Έχουμε φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην πρώτη τετράδα αγώνων που αντιμετωπίσαμε. Δεν περιμέναμε να κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ, αλλά ο τρόπος που δουλεύουμε και η πίστη που δείχνουμε, κάτι που προσπαθούμε να το περάσουμε και στους παίκτες και το έχουμε καταφέρει, είναι ότι κατεβαίνουμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα δείχνει μια συνέπεια σε κάποια πράγματα που θέλει να βάλει η ίδια και να τ’ αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλός της και από ‘κει και πέρα βλέπουμε τον αντίπαλό μας και με κάποιες λεπτομέρειες ετοιμαζόμαστε να τον αντιμετωπίζουμε».

Για την αμυντική εικόνα του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ: «Για να έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι καλό φέτος, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας. Ένα ρόστερ και μια ομάδα σαν το Άρη δεν έχει πολλές πολυτέλειες για να σκέφτεται διαφορετικά. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε και να είναι «οδηγός» μας, είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα σε σημεία που η ΑΕΚ αντιδρούσε. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή, σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει φέτος και είναι για μεγάλα πράγματα. Το ότι ανταπεξήλθαμε και αυξήσαμε και τη διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο, δείχνει η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και όχι μέσα από περίεργα πράγματα, αλλά απ’ το ίδιο μοτίβο, με σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση».

 

To Top