“Σιγή ασυρμάτου” επίσημα, ενδεχόμενη τοποθέτηση μέχρι αργά το βράδυ…

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε πραγματοποιηθεί κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη και τον άνθρωπο-επενδυτή της ΠΑΕ Άρης. “Σιγή ασυρμάτου” σε επίσημο επίπεδο, χωρίς να μπορεί να διασταυρωθεί εάν έγινε ή θα γίνει τελικά κάποια συνάντηση με φόντο την “επόμενη μέρα” των κίτρινων μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η αγωνία του κόσμου κορυφώνεται, όπως είναι φυσικό, υπό το βάρος των όσων ειπώθηκαν δημόσια ή όχι για το θέμα του επενδυτή.

Το PRESSARIS εντόπισε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος αρκέστηκε μόνο να τονίσει ότι μπορεί να υπάρξει τοποθέτηση μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα, το συνδρομητικό κανάλι μετέδωσε μέσα από το σάιτ του ότι: “Σύμφωνα με πηγές από την Αλκμήνης, δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, προκειμένου να ξεθολώσει το τοπίο και να μάθει ο κόσμος του Αρη τι ακριβώς συμβαίνει γύρω απ΄ αυτό το θέμα” υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: “Η αγωνία κορυφώνεται ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο πρόεδρος, Δημήτρης Ηλιάδης, απουσιάζει από το πρωί από τα γραφεία της ομάδας. Φήμες αναφέρουν πως βρίσκεται μαζί με τον επενδυτή, ο οποίος, ίσως, να έχει αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη”!

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top