Σιγκούνας: “Βαθμολογικά δεν έχουμε σωθεί”

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Άρη, αλλά και για την υπερπροσπάθεια του Ρεθύμνου να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Ο φόργουορντ της κρητικής ομάδας έγραψε: “Χαιρετώ όλους μου τους φίλους στο τελευταίο μου μπλογκ για αυτήν την σεζόν, μιας και το πρωτάθλημα της Betshop Basket League φτάνει στο τέλος του μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο γρήγορα κύλισε αυτή η χρονιά… Μία χρονιά εξαιρετικά δύσκολη για εμάς, αγωνιστικά και ψυχικά, ειδικά έτσι όπως ξεκίνησε και εξελίχθηκε η πορεία μας…

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα μου, απόλυτα δικαιωμένος για την υπομονή και την επιμονή που δείξαμε, που καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι μέχρι τέλους και ειδικά στις πιο δύσκολες περιόδους που περάσαμε…

Θεωρώ πως στη ζωή δεν είναι τίποτα τυχαίο και πως ό,τι δίνεις,παίρνεις. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε σκληρά, ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην ομάδα και στην επίτευξη των στόχων.

Απλά περιμέναμε την στιγμή που θα δικαιωθούμε…Και αυτή η στιγμή ήρθε, κάναμε μια τεράστια υπέρβαση τους τελευταίους δύο μήνες με 4 σερί νίκες τεράστιας σημασίας και αλλάξαμε όλα τα δεδομένα παραμονής του πρωταθλήματος.

Φυσικά μεγάλο μερίδιο για αυτήν την επιτυχία έχει και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη και την εμψύχωση καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και για τη διαχείριση μετά από κακές ήττες και σε δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η ομάδα. Αυτό φυσικά ξεκινάει απ’ τη διοίκηση του Ρεθύμνου Cretan Kings που ήταν κοντά μας ιδιαίτερα στα δύσκολα και στήριξαν κάθε προσπάθεια που έγινε. Επαναλαμβάνω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Κάλλιστα μπορεί κάποιος να πει ότι βαθμολογικά δεν έχουμε σωθεί και έχει απόλυτο δίκιο.

Γι’αυτό και όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε έως την τελευταία αγωνιστική έχουμε προπονηθεί κανονικά, όπως κάναμε όλη τη χρονιά, διότι στο επόμενο και τελευταίο μας παιχνίδι, πάμε μόνο και μόνο για να κερδίσουμε.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων σωματείων και δεν έχουμε δώσει βάση σε κάτι τέτοιο. Μας ενδιαφέρει μόνο το δικό μας και μόνο να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία του Άρη και είμαστε καλά προετοιμασμένοι.

Εύχομαι να ολοκληρωθεί η σεζόν με νίκη και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η χρονιά για εμάς.

Πριν κλείσω θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι τελευταίο με αφορμή τα όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες…

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτό της Ελλάδας, συμμετέχουν ΑΚΌΜΑ 12 σωματεία… Σωματεία που οι διοικήσεις τους και οι παράγοντες τους μοχθούν καθημερινά,για να παραμένει η ομάδα υγιής, να μη λείψει τίποτα στους παίκτες, στους προπονητές, σε κανέναν μας. Για να έρχονται οι οικογένειες στο γήπεδο και να απολαμβάνουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Είναι 12 σωματεία ΑΚΟΜΑ… Όχι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως η λέξη ΣΕΒΑΣΜΌΣ πρέπει να αρμόζει το ίδιο σε κάθε ομάδα και σε κάθε διοίκηση που την πλαισιώνει.

Διότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε κρατήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα σε ψηλά επίπεδα… Από καρδιάς, ανυπομονώ να ξανανιώσω περήφανος για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, απ’ τα μεγαλύτερα σωματεία της Ευρώπης, που είναι ο λόγος που τα περισσότερα παιδιά ξεκινάνε και παίζουν μπάσκετ στην Ελλάδα… Μας έλειψαν οι “υγιείς” καταστάσεις, αλήθεια μας λείψανε…

Κλείνοντας λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα τον κόσμο του Ρεθύμνου που στάθηκε δίπλα στην προσπάθεια μας, έχουν μεγάλο μερίδιο για την φετινή επιτυχία, όλους μου τους συμπαίκτες που καταφέραμε κάτι εξαιρετικά δύσκολο και φυσικά το προπονητικό τιμ για την όλη στήριξη που μας παρείχε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των παικτών προς το πρόσωπό της διοίκησης, που ούτε για μια στιγμή δε μας έλειψε τίποτα.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι άξιο να παραμείνει εκεί που ανήκει και χαίρομαι που όλοι μαζί τα καταφέραμε!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!”.

To Top