ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σιγουριά Ένινγκ για Δεληζήση, περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βέλεθ

Έτοιμος να πάρει θέση στο βασικό σχήμα του Άρη είναι και πάλι ο Γιώργος Δεληζήσης, για τον οποίο ο Μίχαελ Ένινγκ νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει να δει και σήμερα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος χθες πάντως ακολούθησε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε πριν δύο μέρες στον δεξί τετρακέφαλο. Ωστόσο, θα αποτελέσει έκπληξη -και με βάση το ιστορικό των τραυματισμών του Ισπανού αμυντικού- να παρθεί κάποιο ρίσκο συμμετοχής του παίκτη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Θα ξέρουμε την Κυριακή αν θα αγωνιστεί ο Βέλεθ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς όμως δεν είναι πρόβλημα η απουσία του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ένινγκ , προσθέτοντας όμως και για τον αρχηγό του Άρη, περνώντας ουσιαστικά μήνυμα ενδεκάδας: «Έχουμε τον Δεληζήση οπότε είμαστε καλά».

Ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί φέτος σε τρία ματς πρωταθλήματος και σε δύο ευρωπαϊκά λόγω τραυματισμού του Βέλεθ. Αρχικά στα προκριματικά του Europa League με τη Μόλντε, όταν στο πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία πέρασε ως αλλαγή στο 69’ και στο δεύτερο ματς στο Χαριλάου ως βασικός για 120’.

Έκτοτε στην Super League έπαιξε για 90’ κόντρα σε ΟΦΗ και Βόλο, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό ως αλλαγή για 7’, όπου ήταν και η τελευταία του φετινή συμμετοχή (15/09).

To Top