ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σιδεράκης: “Κάναμε το καθήκον μας…”

Εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας Άρη, ο Γιάννης Σιδεράκης στο περιθώριο της επίσκεψης των «κιτρινόμαυρων» στο περίπτερο του «Arena FM» στη «Sportexpo» στη ΔΕΘ, μίλησε για τη φετινή σεζόν και την εξέλιξή της, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στους προσωπικούς του στόχους.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο 28χρονος γκολκίπερ, μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Θοδωρή Καρυπίδη τον Σεπτέμβριο, ώστε να αποτελέσει μέλος των «κιτρινόμαυρων» τη φετινή τους προσπάθεια. «Ήρθα στον Άρη για να εκπληρώσω τους προσωπικούς μου στόχους. Έχουμε αποκλειστικά ως στόχο να επιστρέψουμε άμεσα στη Σούπερ Λιγκα».

Ποια είναι η εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μέχρι στιγμής παρουσία σου; «Πολλοί παίκτες της ομάδας αυτή τη στιγμή έχουν ζήσει τις καλές εποχές. Αυτό θέλουμε, τον κόσμο ξανά στο γήπεδο., Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Εμείς κάναμε το καθήκον μας το κάναμε ελπίζω οι αρμόδιοι να κάνουν ότι μπορούν για να τελειώσει η ιστορία με την εκκαθάριση. Πρέπει αν είμαστε ενωμένοι, να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που του αξίζει. Δεν αξίζει να παίζουμε στα… χωράφια».

To Top