ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σιδεράκης: “Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε για να αυξήσουμε την διαφορά…”

Την πρώτη του “γεύση” από επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Άρη πήρε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Γιάννης Σιδεράκης.

Ο γκολκίπερ των “κιτρινόμαυρων” φόρεσε για πρώτη φορά γάντια βασικού και εξέφρασε τα συναισθήματα του, ενώ σχολίασε και την εικόνα της αναμέτρησης: 

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και χαρούμενος για τη πρώτη μου συμμετοχή με την ομάδα, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση της νίκης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί καταβάλλαμε προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Είμαστε πρώτοι με διαφορά από τον δεύτερο και θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά».

Για το αν ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου να τον ξεκινήσει βασικό, τόνισε:«Απείχα αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτή ήταν η πρώτη μου συμμετοχή μετά από ένα διάστημα έξι-επτά μηνών, όταν και πήρα μέρος σε αναμέτρηση στην Κύπρο. Ήταν αρκετά δύσκολο να προσαρμοστώ άμεσα και θεωρώ ότι θέλω χρόνο να βρω τα πατήματά μου. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βρω το ρυθμό μου και θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Για τον στόχο, από εδώ και στο εξής, είχε να πει: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη και αυτό κάνουμε με στόχο να εξασφαλίσουμε γρήγορα τον προβιβασμό μας στη Φούτμπολ Λιγκ. Τώρα μένει να κρατήσουμε δυνάμεις για την αναμέτρηση της Κυριακής, διότι είναι η τρίτη αυτή την εβδομάδα και είναι λογικό να υπάρχει αυξημένη κούραση».

To Top