ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σιδεράκης στο PRESSARIS με… μηνύματα: “Υγεία και ευτυχία στον λαό του Άρη, τον θέλουμε δίπλα μας συνέχεια….”

Ο Γιάννης Σιδεράκης έστειλε μέσω του PRESSARIS τις ευχές του για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, ενώ μίλησε και για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος,το οποίο βρήκε τους “κιτρινόμαυρους”, δέκα πόντους μπροστά από τους διώκτες τους.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη…

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη φετινή σεζόν, μέχρι στιγμής;

“Αρχικά, να ευχηθώ καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο. Κλείσαμε ένα γύρο και τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά. Αποδείξαμε την ανωτερότητά μας. Από εδώ και πέρα στοχεύουμε στο να δείξουμε περισσότερο θέαμα στο παιχνίδι μας και να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα”.

Υπάρχει εξήγηση για τις εμφανίσεις, όπου η απόδοση σας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα;

“Δεν είχαμε κάνει προετοιμασία. Ελάχιστοι, μετρημένοι στο ένα χέρι έκαναν πλήρης προετοιμασία το καλοκαίρι. Είναι πολύ δύσκολο με αυτό το μειονέκτημα να προσαρμοστείς σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ΄Εθνικής, με τα γήπεδα αυτά και με την αγωνιστική αυτή νοοτροπία των αντιπάλων”.

Τι σου έχει κάνει εντύπωση αυτούς τους λίγους μήνες που είσαι μέλος της ομάδας;

“Η χημεία που έχουμε αναπτύξει. Αυτό που υπάρχει στα αποδυτήρια του Άρη, είχα πολλά χρόνια να το ζήσω σε ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί μία παρέα και μέσα στο γήπεδο και εκτός. Νομίζω ότι αυτή η εικόνα τα λέει όλα”.

Η συνεργασία σου με το τεχνικό τιμ των σε έχει αφήσει ικανοποιημένο;

“Με τον προπονητή μας έχουμε όλοι την ίδια φιλοσοφία. Είναι και ένας από τους λόγους που πηγαίνουμε αρκετά καλά φέτος και δεν έχουμε προβλήματα. Αυτός είναι που κρίνει ποιος παίζει ή όχι και από τη στιγμή που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εντός της ομάδας”.

Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Άρη;

“Θέλω να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους, να έχουν την υγεία τους και την υπομονή να στηρίζουν αυτό τον σύλλογο. Έχω παίξει ως αντίπαλος σε ένα Χαριλάου με πολύ κόσμο. Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα και θέλω σύντομα να το ξαναζήσω την εμπειρία αυτή. Κατανοούμαι το πως νιώθουν, αλλά τον θέλουμε μονίμως δίπλα μας, γιατί αυτός είναι η δύναμη μας και μαζί του θα μπορέσουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον”.

 

 

 

To Top